Cepumi „Maigās jūtas”

Cepumi „Maigās jūtas” Foto: Cepumi „Maigās jūtas”

Sastāvdaļas

  • 200 ml iebiezinātā piena bez cukura
  • 125 g mīksta sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 ēdamkarotes pūdercukura
  • 150 g kartupeļu cietes
  • 200 g miltu

Pagatavošana

  1. Samaisa iebiezināto pienu, sviestu, olas dzeltenumu, pūdercukuru.
  2. Pakāpeniski pievieno miltus, kas samaisīti ar kartupeļu cieti - samīca mīkstu, bet ne lipīgu mīklu.
  3. Mīklu izrullē 5 mm biezumā, izspiež formiņas.
  4. Cep 160-170°C temperatūrā, 15 minūtes.
  5. Pirms pasniegšanas, ja vēlas, pārkaisa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes