Sastāvdaļas
- 1 glāze cukura
- 3 glāzes miltu
- 1 ola
- šķipsniņa sāls
- 200 g margarīna
- 1 tējkarote dzēstas sodas
- 200 g ievārījuma pēc izvēles
Pagatavošana
- Mīkstu margarīnu samaisa ar cukuru un olu.
- Pievieno miltus, sāli, sodu - samīca mīklu.
- Mīklu sadala 2 daļās.
- Vienu daļu ieliek saldētavā uz 15 minūtēm.
- Otru daļu izrullē un liek ietaukotā veidnē, virsū liek ievārījumu.
- Tad izņem mīklu no saldētavas, sarīvē uz rupjās rīves, virsū ievārījumam, lai tas pilnībā ir nosegts.
- Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
- Gatavu biskvītu, kamēr silts, sagriež kvadrātos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!