Cepumi ar ievārījumu

Cepumi ar ievārījumu Foto: Cepumi ar ievārījumu

Sastāvdaļas

  • 1 glāze cukura
  • 3 glāzes miltu
  • 1 ola
  • šķipsniņa sāls
  • 200 g margarīna
  • 1 tējkarote dzēstas sodas
  • 200 g ievārījuma pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Mīkstu margarīnu samaisa ar cukuru un olu.
  2. Pievieno miltus, sāli, sodu - samīca mīklu.
  3. Mīklu sadala 2 daļās.
  4. Vienu daļu ieliek saldētavā uz 15 minūtēm.
  5. Otru daļu izrullē un liek ietaukotā veidnē, virsū liek ievārījumu.
  6. Tad izņem mīklu no saldētavas, sarīvē uz rupjās rīves, virsū ievārījumam, lai tas pilnībā ir nosegts.
  7. Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
  8. Gatavu biskvītu, kamēr silts, sagriež kvadrātos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes