Cepts lasis ar ķiploku mērci

Cepts lasis ar ķiploku mērci Foto: Cepts lasis ar ķiploku mērci

Sastāvdaļas

  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 4 laša filejas
  • 200 ml krējuma
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Uz pannas uzkarsē olīveļļu.
  2. Lasim pievieno sāli, maltus piparus, pāris minūšu apcep no abām pusēm.
  3. Lasi noņem no pannas, taču tam arī pēc tam jābūt siltam.
  4. Mērcei: krējumam pievieno sasmalcinātu ķiploku, sāli, piparus un liek uz pannas. Mērcei var pievienot arī spinātus un visu uzcept.
  5. Pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes