Cepts Fetas siers ar tomātiem

Cepts Fetas siers ar tomātiem Foto: Cepts Fetas siers ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1 glāze čeri tomātu, sagrieztu uz pusēm
  • 1/3 glāzes sagrieztu olīvu bez kauliņiem
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1/4 glāzes sarkanā sīpola
  • 2 ēdamkarotes svaigu pētersīļu zaļumu
  • 1 tējkarote olīveļļas
  • svaigi malti melni pipari
  • sāls
  • 1 iepakojums Fetas siera
  • oregano

Pagatavošana

  1. Tomātus čeri sagriež uz pusēm. 
  2. Sagriež sīkāk Fetas sieru. 
  3. Smalki sagriež olīvas un plāni sagriež sarkano sīpolu. 
  4. Sasmalcina pētersīļu zaļumus. 
  5. Tomātus sajauc ar olīvām, pētersīļiem, oregano, sīpoliem, pipariem un sāli. 
  6. Pievieno olīveļļu un ķiplokus un ļauj pastāvēt 10 minūtes. 
  7. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160°C temperatūrai. 
  8. Cepamā formā liek Fetas sieru, pa virsu maisījumu ar tomātiem. Cep 15 - 20 minūtes. 
  9. Pasniedz ar plāceņiem, čipsiem vai tortiljām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes