Cepti vārīti kartupeļi

Cepti vārīti kartupeļi Foto: Cepti vārīti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 650 g kartupeļu
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls, pipari
  • 1/2 sīpola

Pagatavošana

  1. Kartupeļus kārtīgi nomazgā, liek vārīties ar visu mizu.
  2. Vāra 10 minūtes, ūdeni nolej un kartupeļus atdzesē.
  3. Tad kartupeļiem novelk mizu un rupji sarīvē. 
  4. Uz vidējas uguns sakarsē pannu, cep sakapātu sīpolu 3 minūtes.
  5. Pannā liek rīvētos kartupeļus - samaisa, pieber sāli, piparus. 
  6. Tad kartupeļus blīvi piespiež ar koka lāpstiņu un cep 5 minūtes, kamēr kļūst brūngani.
  7. Tad kartupeļus uzmanīgi apgriež otrādi un turpina cept 5-10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes