Sastāvdaļas
- 650 g kartupeļu
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls, pipari
- 1/2 sīpola
Pagatavošana
- Kartupeļus kārtīgi nomazgā, liek vārīties ar visu mizu.
- Vāra 10 minūtes, ūdeni nolej un kartupeļus atdzesē.
- Tad kartupeļiem novelk mizu un rupji sarīvē.
- Uz vidējas uguns sakarsē pannu, cep sakapātu sīpolu 3 minūtes.
- Pannā liek rīvētos kartupeļus - samaisa, pieber sāli, piparus.
- Tad kartupeļus blīvi piespiež ar koka lāpstiņu un cep 5 minūtes, kamēr kļūst brūngani.
- Tad kartupeļus uzmanīgi apgriež otrādi un turpina cept 5-10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!