Cepti sparģeļi

Cepti sparģeļi Foto: Cepti sparģeļi

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg sparģeļu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 100 g siera
  • 1 ēdamkarote miltu
  • zaļumi
  • mērce

Mērcei:

  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 200 g piena

Pagatavošana

  1. Vārītus sparģeļus liek uz sakarsētas pannas sviestā, pievieno vienu ēdamkaroti miltu, visu labi samaisa, pārkaisa ar rīvētu sieru, uzliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī 10 minūtes.
  2. Gatavus pārkaisa ar zaļumiem.
  3. Pasniedz ar mērci.


Mērcei: Uz pannas sakarsē 2 ēdamkarotes sviesta, pievieno 1 ēdamkaroti miltu, samaisa un izkausē, lēnām briedina, pielej 200 g piena, vāra 3 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes