Sastāvdaļas
- 700 g kartupeļu
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1/4 ēdamkarotes jūras sāls (vai vairāk - pēc garšas)
- nedaudz melno piparu
- 2 zariņi rozmarīna
- 1 daiviņa saspiesta ķiploka
Pagatavošana
- Kartupeļus kārtīgi nomazgā un izvāra ar visu mizu pusgatavus. Noņem no uguns un nolej ūdeni.
- No rozmarīna zariņiem noņem lapiņas un smalki sasmalcina.
- Olīveļļu sajauc ar ķiploku un apslaka kartupeļus. Pārkaisa ar sāli, pipariem, rozmarīnu un liek uz alumīnija plāts.
- Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā 10 - 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!