Cepti kartupeļi ar gaļu

Cepti kartupeļi ar gaļu Foto: Cepti kartupeļi ar gaļu
  1. Notīrītus kartupeļus sagriež 2-3 mm biezās šķēlēs un sviestā apcep no abām pusēm brūnus, pēc tam pārkaisa ar sāli.
  2. Katlā izvāra gaļu, sagriež sīki, apcep un sajauc ar ceptajiem kartupeļiem.
  3. Gatavu ēdienu liek traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem sīpoliem, pārlej ar tomātu sulu.
  4. Galdā pasniedz ar gurķiem, redīsiem vai tomātiem.

1 variants: pie maltās gaļas liek sagrieztus tomātus. Šai gadījumā var pievienot arī kāpostus, vārītus vai nevārītus rīsus.

2. variants: malto gaļu ar rīsiem ietin vīnogulāju lapās.

3. variants: maltajai gaļai pieliek sīpolus, piparus, rīsus, sāli, visu izjauc, satin spinātu lapās tā, kā parasti tin kāpostu lapās. Arī spinātu lapas noplaucē vārošā ūdenī, lai tas būtu elastīgas.

Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes