Cepti bumbieri ar biezpienu

Cepti bumbieri ar biezpienu Foto: Cepti bumbieri ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 4 bumbieri
  • kanēlis
  • 6 ēdamkarotes medus
  • 150 g biezpiena

Pagatavošana

  1. Bumbierus pārgriež uz pusēm, izgriež serdes.
  2. Uz katras bumbiera pusītes liek kaudzīti biezpiena, pārkaisa kanēli, pārlej 4 ēdamkarotes medus.
  3. Bumbierus liek cepamajā veidnē un sakarsētā krāsnī ~ 180°C temperatūrā cep apmēram 10 minūtes.
  4. Tad bumbieru pusītes pārber ar sadrupinātiem cepumiem, liek atpakaļ krāsnī un cep vel 10 minūtes - kamēr bumbieri ir mīksti un virsiņas sāk zeltoties.
  5. Pasniedzot pārlaista ar atlikušo medu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes