Cepti āboli ar putukrējumu vai saldējumu

Cepti āboli ar putukrējumu vai saldējumu Foto: Cepti āboli ar putukrējumu vai saldējumu

Sastāvdaļas

  • 6 āboli
  • 400 sasmalcinātu valriekstu
  • 100 g rozīņu
  • 500 g cukura
  • 100 ml ūdens
  • putukrējums vai saldējums

Pagatavošana

  1. Nomizojiet ābolus, pārgrieziet tos uz pusēm un izņemiet serdes.
  2. Sajauciet valriekstus un rozīnes.
  3. Izkārtojiet ābolus cepšanas formā, ābolu viducīšos iepildot valriekstu maisījumu.
  4. Ūdenī izšķīdiniet cukuru un pārlejiet pār āboliem.
  5. Gatavojiet krāsnī tik ilgi lai āboli būtu mīksti bet ne ūdeņaini.
  6. Rotājiet ar putukrējumu vai pasniedziet ar saldējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes