Ceptas vistu kājiņas siera garoziņā

Ceptas vistu kājiņas siera garoziņā Foto: Ceptas vistu kājiņas siera garoziņā

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistu kājiņu
  • 200 ml 20% skābā krējuma
  • 150 g siera
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Vistu kājiņas nomazgā un nosusina ar papīra dvieli.
  2. Vistu kājiņas liek lielā bļodā, pārkaisa ar sāli un pipariem, samaisa ar rokām.
  3. Pielej skābo krējumu, pieber atkal mazliet sāli un piparus, samaisa ar rokām.
  4. Vistu kājiņas liek ietaukotā veidnē, pārlej ar atlikušo skābā krējuma maisījumu.
  5. Sieru sarīvē uz rupjās rīves, pārkaisa vistas gaļai.
  6. Veidni liek 180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 30-40 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes