Sastāvdaļas
- 1 kg vistu kājiņu
- 200 ml 20% skābā krējuma
- 150 g siera
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Vistu kājiņas nomazgā un nosusina ar papīra dvieli.
- Vistu kājiņas liek lielā bļodā, pārkaisa ar sāli un pipariem, samaisa ar rokām.
- Pielej skābo krējumu, pieber atkal mazliet sāli un piparus, samaisa ar rokām.
- Vistu kājiņas liek ietaukotā veidnē, pārlej ar atlikušo skābā krējuma maisījumu.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves, pārkaisa vistas gaļai.
- Veidni liek 180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 30-40 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!