Ceptas (teļa vai cūku) aknas

Ceptas (teļa vai cūku) aknas Foto: Ceptas (teļa vai cūku) aknas

Sastāvdaļas

  • 150 g aknu (teļa vai cūku)
  • 10 g kviešu miltu
  • 25 g tauku
  • 25 g sīpolu
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Aknām novelk plēvi, sagriež šķēlēs, viegli izdauza, pārkaisa sāli, piparus, apviļā miltos un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas, līdz pārgriežot vidū nav vairs sārtas.
  2. Pēc tam liek cepešbļodā, pārliek ceptus sīpolus un pasniedz ar ceptiem vai vārītiem kartupeļiem, krējuma mērci, dārzeņu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes