Ceptas teļa smadzenes

Ceptas teļa smadzenes Foto: Ceptas teļa smadzenes

Sastāvdaļas

  • 500 g teļa smadzeņu
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • sāls, malti baltie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Smadzenes nomazgā, 10 minūtes tur silta ūdenī, novelk plēvi.
  2. Katliņā ielej aukstu ūdeni, pieber sāli un ieliek smadzenes.
  3. Vāra 20 minūtes.
  4. Izņem no ūdens, notecina un atdzesē.
  5. Smadzenes sagriež šķēlēs, apkaisa ar miltiem, uzmanīgi apmērcē sakultā olā un pārkaisa ar rīvmaizi.
  6. Pannā izkausē sviestu un cep gatavas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes