Sastāvdaļas
- 1 sarkanā paprika
- 1 dzeltenā paprika
- 80 g biezpiena siera
- 80 g cieta siera
- 1 ķiploka daiviņa
- 2-3 loki
- malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Paprikas liek 200°C temperatūrā sakarsētā krāsnī uz restītēm, cep 20 minūtes.
- Paprikas liek polietilēna maisiņā, aiztaisa to, patur 10 minūtes.
- Paprikas izņem no maisiņa, novelk miziņu, izņem serdi, sagriež 2,5-3 cm platās sloksnītēs.
- Cieto sieru sagriež gabaliņos, liek blenderī, pievieno ķiploka daiviņu, sasmalcina viendabīgā masā.
- Bļodā samaisa siera-ķiploku masu ar biezpiena sieru, sakapātiem lokiem, pieber sāli, piparus.
- Uz katras paprikas sloksnītes liek 1 tējkaroti pildījuma.
- Satin ruletē, nostiprina ar iesmiņu, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!