Ceptas garneles saldskābā mērcē

Ceptas garneles saldskābā mērcē Foto: Ceptas garneles saldskābā mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu attīrītu garneļu
  • 130 g kukurūzas cietes
  • 2 olu baltumi
  • 2 glāzes rīvēta kokosrieksta
  • 1 glāze persiku vai mango džema
  • 1/4 glāzes sasmalcināta ananāsa
  • 1/2 laima sulas

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190°C temperatūrai.
  2. Olu baltumus saputo stingrās putās.
  3. Atsevišķos traukos sagatavo kukurūzas cieti, olu baltumus un kokosriekstu.
  4. Garneles vispirms apviļā kukurūzas cietē, pēc tam olu baltumos un visbeidzot - sarīvētā kokosriekstā.
  5. Garneles kārto uz cepešplāts režģa un cep 20 - 25 minūtes vai līdz zeltaini brūnai nokrāsai.
  6. Pagatavo mērci. Sajauc džemu, laima sulu un sasmalcinātus ananāsus.
  7. Garneles pasniedz ar mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes