Sastāvdaļas
- 500 g svaigu attīrītu garneļu
- 130 g kukurūzas cietes
- 2 olu baltumi
- 2 glāzes rīvēta kokosrieksta
- 1 glāze persiku vai mango džema
- 1/4 glāzes sasmalcināta ananāsa
- 1/2 laima sulas
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190°C temperatūrai.
- Olu baltumus saputo stingrās putās.
- Atsevišķos traukos sagatavo kukurūzas cieti, olu baltumus un kokosriekstu.
- Garneles vispirms apviļā kukurūzas cietē, pēc tam olu baltumos un visbeidzot - sarīvētā kokosriekstā.
- Garneles kārto uz cepešplāts režģa un cep 20 - 25 minūtes vai līdz zeltaini brūnai nokrāsai.
- Pagatavo mērci. Sajauc džemu, laima sulu un sasmalcinātus ananāsus.
- Garneles pasniedz ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!