Ceptas ananāsu daiviņas

Ceptas ananāsu daiviņas Foto: Ceptas ananāsu daiviņas

Sastāvdaļas

  • 8 ananāsu daiviņas
  • 1 glāze kviešu miltu
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote cukura
  • naža gals dzeramās sodas
  • 1/8 l piena
  • pūdercukurs
  • tauki

Pagatavošana

  1. Konservēto ananāsu daiviņas labi nosusina no pārējiem produktiem iejauc šķidru mīklu.
  2. Ananāsu daiviņās iemērc šķidrajā mīklā un apcep taukos (daiviņas iegremdē taukos), līdz rodas zeltaini dzeltena garoziņa.
  3. Pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz siltas pie kafijas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes