Cepta zivs ar dārzeņiem

Cepta zivs ar dārzeņiem Foto: Cepta zivs ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 250 g mencas filejas
  • 400 g saldētu dārzeņu
  • 3 - 4 ēdamkarotes saldās čili mērces
  • sāls
  • pipari
  • pētersīļu saišķītis
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Mencas fileju sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Sakarsētā eļļā apgrozot zivi izcep.
  3. Citā pannā sakarsētā eļļā liek saldētos dārzeņus, pielej dažas ēdamkarotes ūdens un apmaisot sautē apmēram 10 - 15 minūtes.
  4. Dārzeņus iemaisa čili mērci un sasmalcinātus pētersīļus, pievieno cepto zivi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes