Cepta vistas gaļa ēdamā mīklas trauciņā

Cepta vistas gaļa ēdamā mīklas trauciņā Foto: Cepta vistas gaļa ēdamā mīklas trauciņā

Sastāvdaļas

  • 4 vistu kājiņas
  • 1/4 citrona
  • 1 ēdamkarote kaltēta bazilika
  • 6 ķiploka daiviņas
  • 1-1,5 tējkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes piparu
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas

Mīklas trauciņam:

  • gatava kārtainā vai rauga mīkla

Pagatavošana

  1. Sakapātus ķiplokus samaisa ar baziliku, sāli, pipariem, pielej eļļu, ja ir miezeris, sasmalcina tajā.
  2. Vistu kājiņas nomazgā, nosusina un ierīvē no visām pusēm ar bazilika maisījumu.
  3. Mīklu izrullē un liek ietaukotā veidnē.
  4. Vistas gaļu liek mīklā, starp gaļas gabaliem liek citrona pusītes.
  5. Mīklas malas paceļ un aizspiež, noklāj maliņas ar eļļu.
  6. Liek 180°C temperatūrā, cep 45-50 minūtes, cepšanas laikā, pārlej ar radušos sulu.
  7. Patur nedaudz izslēgtā krāsnī un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes