Sastāvdaļas
- 4 nelielas vistas filejas
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
- 2 ēdamkarotes olīveļļās
- 2 tējkarotes garšaugu maisījuma
- 500 g notīrīta ķirbja
- 4 ēdamkarotes rīvēta cieta siera
- šķipsniņa rīvēta muskatrieksta
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Citrona sulu samaisa ar eļļu un garšaugu maisījumu.
- Ar maisījumu ierīvē vistas gaļu un atstāj uz 30 minūtēm marinēties.
- Gaļu liek veidnē, klāt liek gabaliņos sagrieztu ķirbi, uzkaisa sāli un piparus.
- Cep 180°C 20 - 30 minūtes, kamēr ķirbis ir mīksts un gaļa izcepusies.
- Īsi pirms cepšanas beigām, uzkaisa rīvētu sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!