Cepta vistas fileja ar ķirbi

Cepta vistas fileja ar ķirbi Foto: Cepta vistas fileja ar ķirbi

Sastāvdaļas

  • 4 nelielas vistas filejas
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļās
  • 2 tējkarotes garšaugu maisījuma
  • 500 g notīrīta ķirbja
  • 4 ēdamkarotes rīvēta cieta siera
  • šķipsniņa rīvēta muskatrieksta
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Citrona sulu samaisa ar eļļu un garšaugu maisījumu.
  2. Ar maisījumu ierīvē vistas gaļu un atstāj uz 30 minūtēm marinēties.
  3. Gaļu liek veidnē, klāt liek gabaliņos sagrieztu ķirbi, uzkaisa sāli un piparus.
  4. Cep 180°C 20 - 30 minūtes, kamēr ķirbis ir mīksts un gaļa izcepusies.
  5. Īsi pirms cepšanas beigām, uzkaisa rīvētu sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes