Cepta vistas fileja ar dārzeņiem un sieru

Cepta vistas fileja ar dārzeņiem un sieru Foto: Cepta vistas fileja ar dārzeņiem un sieru

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 1 paprika
  • 2 nelieli tomāti
  • 1 tējkarote miltu
  • 120 ml piena
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 40 g siera
  • augu eļļa
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • oregano, baziliks pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sakapātu sīpolu, kopā ar sakapātiem ķiplokiem cep augu eļļā, 3 minūtes,pievieno sīki sagrieztu papriku, turpina cept vēl 5 minūtes, kamēr paprika mīksta. 
  2. Ceptos dārzeņus pārliek veidnē.
  3. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un apcep tajā pašā pannā, kur cepās dārzeņi, aptuveni 10 minūtes.
  4. Cepšanās beigās pievieno tomātu pastu, samaisa, gaļu pārliek veidnē pie dārzeņiem.
  5. Pannā, kur cepās gaļa, izkausē sviestu, pievieno miltus, pienu un vāra, kamēr sabiezē. 
  6. Gatavu mērci, vienmērīgi pārlej gaļai.
  7. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos un liek virsū gaļai, uzber sāli, piparus, uzkaisa oregano un baziliku.
  8. Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
  9. Pēc 15 minūtēm, veidni izņem no krāsns, pārkaisa ar rīvētu sieru un turpina cept 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes