Cepta sarkanā zivs folijā

Cepta sarkanā zivs folijā Foto: Cepta sarkanā zivs folijā

Sastāvdaļas

  • 2 jebkuras sarkanās zivs gabali
  • 1/2 sīpola
  • daži citrona gabaliņi
  • 2 lauru lapas
  • malti melnie pipari, sāls
  • 1 tomāts

Pagatavošana

  1. Ja zivs gabali ir ļoti lieli, tos sadala mazākos.
  2. Veidnē ieklāj foliju, izkārto sīpola gredzenus un citrona gabaliņus.
  3. Zivs gabalus sapiparo, apsāla, pārlej ar citrona sulu, katram zivs gabalam uzliek tomāta šķēlīti, lauru lapu.
  4. Veidni pārklāj ar foliju, cep 180-200°C temperatūrā, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes