Cepta pildīta maize ar sviestu, sieru un ķiplokiem

Cepta pildīta maize ar sviestu, sieru un ķiplokiem Foto: Cepta pildīta maize ar sviestu, sieru un ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 1 franču bagete vai parastā baltmaize (mazliet saziedējusi)
  • 100 g siera
  • 100 g mīksta sviesta
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • pētersīļi, dilles pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sieru sarīvē, ķiploka daiviņas saspiež, pievieno sviestu, sakapātus zaļumus - visu samaisa.
  2. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  3. Bagetē vai baltmaizē iegriež horizontālus iegriezumus, piepilda tos ar siera pildījumu.
  4. Baltmaizi ietin folijā, cep 20 minūtes.
  5. Tad foliju mazliet attin un atstāj pacepties vēl 5 minūtes.
  6. Pasniedz veselu vai sagrieztu šķēlēs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes