Sastāvdaļas
- 1.5 kg prāvos gabalos sagrieztas sarkanās paprikas bez sēklotnes
- 800 g plānās šķēlītes sagrieztu sīpolu
- 20 zaļās olīvas bez kauliņiem
- 2 ēdamkarotes noskalotu sālītu kaperu
- sāls
- 6 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 ēdamkarote sīki sakapātas raudenes
Pagatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Papriku liek lielā cepamajā veidnē.
- Virsū ber sīpolus, olīvas un kaperus.
- Apslaka ar eļļu un pārkaisa ar sāli.
- Cep 25 - 30 minūtes, līdz paprika mīksta.
- Pārkaisa ar raudeni un pasniedz un karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!