Cepta paprika ar olīvām un sīpoliem

Cepta paprika ar olīvām un sīpoliem Foto: Cepta paprika ar olīvām un sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg prāvos gabalos sagrieztas sarkanās paprikas bez sēklotnes
  • 800 g plānās šķēlītes sagrieztu sīpolu
  • 20 zaļās olīvas bez kauliņiem
  • 2 ēdamkarotes noskalotu sālītu kaperu
  • sāls
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote sīki sakapātas raudenes

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Papriku liek lielā cepamajā veidnē.
  3. Virsū ber sīpolus, olīvas un kaperus.
  4. Apslaka ar eļļu un pārkaisa ar sāli.
  5. Cep 25 - 30 minūtes, līdz paprika mīksta.
  6. Pārkaisa ar raudeni un pasniedz un karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes