Cepta menca panējumā

Cepta menca panējumā Foto: Cepta menca panējumā

Sastāvdaļas

  ● 500 g mencas filejas
  ● sāls, pipari, garšvielas pēc garšas
Panējumam: 
  ● 3 olas 
  ● 200 ml vājpiena 
  ● 200 g pilngraudu miltu
  ● sāls 

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Pieber sāli, piparus, garšvielas, atstāj uz 30 minūtēm.
  3. Gatavo panējumu - olas sakuļ ar sāli, pievieno pienu, samaisa. 
  4. Pievieno miltus - kārtīgi samaisa.
  5. Zivs gabaliņus panē panējumā. 
  6. Cep sakarsētā pannā, kas ieziesta ar olīveļļu, kamēr parādās zeltaina garoziņa. 
  7. Cep nelielās porcijās, lai zivs gabaliņi nesaliptu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes