Cepta cūkas fileja cepeškrāsni

Sastāvdaļas

  • 1 cūkas filejas
  • 1 ķiploks
  • sāls
  • sinepes
  • eļļa
  • krējums
  • milti

Pagatavošana

  1. Gaļu ierīvē ar garšvielām un sinepēm.
  2. Liek cept karstā eļļa. Kad gaļa apcepta, tad to liek cepeškrāsnī uz 30 minūtes.
  3. Ik pa laikam pārlej ar gaļas sulu.

Mērce: Eļļā pievieno miltus, krējumu ūdeni vai buljonu vāra 5 minūtes, tad pievieno krējumu un sēņu pulveri.  Šajā receptē galvenais ir, lai gaļa paliktu sulīga, cepot uz pannas pārāk stipri neapcepiet.

Receptes gatavošanas laiks: 50 minūtes.

 

Recepte sadarbībā ar videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes