Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 1 burkāns
- 1 tomāts
- 1 sīpols, 1 ķiploka daiviņa
- garšvielas, zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos.
- Burkānu sagriež salmiņos, sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Visu samaisa, uzber garšvielas, pievieno 1 ēdamkaroti augu eļļas, sarīvētu tomātu un vēlreiz visu kārtīgi samaisa.
- Kartupeļu masu liek cepešmaisā, cepešmaisu liek veidnē, cep 180°C temperatūrā, 1,5 stundas.
- Kartupeļus izņem, liek dziļā bļodā - pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, sakapātus zaļumus.
- Visu samaisa, bļodai pārklāj pārtikas plēvi, atstāj nostāvēties 3-5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!