Sastāvdaļas
- kārtainā bezrauga mīkla
- 120 g gabaliņos sagriezta Čederas siera
- 3 ēdamkarotes mīksta sviesta
- 1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
- 1/3 tases rīvēta Parmas siera
- 2 tējkarotes kaltētu pētersīļu
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 190°C temperatūrai.
- Mīklu izrullē, ar glāzi izspiež apļus.
- Katra apļa vidū liek Čederas siera gabaliņu, blīvi aptin ap to mīklu un nostiprina, pavirpina plaukstās, lai veidotos bumbiņa.
- Sviestu samaisa ar ķiploku un izkausē mikroviļņu krāsnī vai karsta ūdens peldē.
- Citā bļodā samaisa pētersīļus ar rīvētu Parmas sieru.
- Katru mīklas bumbiņu mērcē sviesta maisījumā un apviļā Parmas siera maisījumā.
- Bumbiņas liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, cep 10-12 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!