Čederas - Parmas siera bumbiņas ar pētersīļiem

Čederas - Parmas siera bumbiņas ar pētersīļiem Foto: Čederas - Parmas siera bumbiņas ar pētersīļiem

Sastāvdaļas

  • kārtainā bezrauga mīkla
  • 120 g gabaliņos sagriezta Čederas siera
  • 3 ēdamkarotes mīksta sviesta
  • 1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
  • 1/3 tases rīvēta Parmas siera
  • 2 tējkarotes kaltētu pētersīļu

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 190°C temperatūrai.
  2. Mīklu izrullē, ar glāzi izspiež apļus.
  3. Katra apļa vidū liek Čederas siera gabaliņu, blīvi aptin ap to mīklu un nostiprina, pavirpina plaukstās, lai veidotos bumbiņa.
  4. Sviestu samaisa ar ķiploku un izkausē mikroviļņu krāsnī vai karsta ūdens peldē.
  5. Citā bļodā samaisa pētersīļus ar rīvētu Parmas sieru. 
  6. Katru mīklas bumbiņu mērcē sviesta maisījumā un apviļā Parmas siera maisījumā.
  7. Bumbiņas liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, cep 10-12 minūtes. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes