Čebureki ar gaļu

Čebureki ar gaļu Foto: Čebureki ar gaļu

Sastāvdaļas

Mīklai:
 ● 8 glāzes miltu
 ● 3 glāzes ūdens
 ● 2 tējkarotes sāls
 ● 2 tējkarotes cukura
 ● 150 ml augu eļļas
 ● 1 ēdamkarote degvīna
Pildījumam:
 ● liellopa vai jēra gaļa

Pagatavošana

    1. Miltus izsijā lielā bļodā.
    2. Ūdenī izšķīdina sāli un cukuru.
    3. Miltos izveido iedobi, lej tur ūdens maisījumu, degvīnu, augu eļļu.
    4. Samīca mīklu, ietin to pārtikas plēvē un atstāj istabas temperatūrā uz 1 stundu.
    5. Gatavu mīklu izrullē 3 mm biezumā, ar apaļu šķīvi izspiež 15-20 cm diametrā lielus apļus.
    6. Vienā malā liek gaļas pildījumu, mīklu pārloka, malas kārtīgi aizspiež, lai cepoties tās neatveras.
    7. Sagatavotos čeburekus cep lielā eļļas daudzumā.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes