Čanahi māla podiņā

Sastāvdaļas

  • 180 g jēra gaļas
  • 250 g kartupeļu
  • 70 g tomātu
  • 100 g baklažānu
  • 70 g pākšu pupiņu
  • 1 sīpols

Pagatavošana

  1. Baklažānus sagriež kubiņos paber ar sāli.
  2. Jēra gaļu, sīpolus, kartupeļus, tomātus un pākšu pupiņas sagriež gabaliņos.
  3. Baklažāniem nolej sulu un visus produktus liek podiņa.
  4. Pievieno piparus, sāli un zaļumus.
  5. Podiņu līdz pusei piepilda ar ūdeni vai buljonu, pārsedz ar vāciņu un liek krāsnī 180- 200°C temperatūrā 60-80 minūtes.
  6. Podiņu vislabāk likt aukstā krāsnī un tikai tad to ieslēgt. 
  7. Ja uzreiz ieliksi podiņu karstā cepeškrāsnī, tas var sasprāgt.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes