Sastāvdaļas
- 1 iepakojums PF "Ķekava" gardo cāļa pusspārnu
- 2 kāļi
- 3–4 burkāni
- 400 g sasmalcinātu konservētu vai svaigu tomātu
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- zaļumi
- olīveļļa
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Dārzeņus nomizo, burkānus un kāļus sagriež palielos gabalos, sīpolus griež ripās, ķiplokus smaki sakapā.
- Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep burkānus, sīpolus un ķiplokus. Pievieno cāļa pusspārnus un apcept arī tos.
- Liek klāt kāļus, sasmalcinātus tomātus un pāris minūtes visu sautē, pielej ūdeni un vāra līdz dārzeņi ir mīksti.
- Gatavai zupai pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
- Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Recepte no grāmatas „Cāļa gaļas ēdieni”, izdevniecība whitebook.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!