Cāļa kebabi mīklā

Cāļa kebabi mīklā Foto: Viktorija Puķe, www.fotofabrika.lv

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums PF "Ķekava" maigo cāļa filejas gabaliņu
  • 400 g kārtainās rauga mīklas
  • 1 ola
  • garšvielas, sezama sēkliņas vai rīvēts siers
  • 8 koka irbulīši

Pagatavošana

  1. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. 
  2. Gaļu sagriež vienādos kubiņos un uzdur uz koka irbulīšiem. 
  3. Kārtaino mīklu atkausē un sagriež astoņās vienādās strēmelēs. 
  4. Katru strēmeli ar rokām mazliet izstiepj garumā un, aiz viena gala pieturot, aptin apkārt gaļai. 
  5. Iesmiņus apsmērē ar sakultu olu un kārto uz cepešpannas. 
  6. Katru sagatavi pārkaisa ar iecienītām garšvielām, sezama sēkliņām vai rīvētu sieru. 
  7. Cep cepeškrāsnī 20–25 minūtes. 
  8. Var pasniegt gan siltus, gan aukstus.

Recepte no grāmatas „Cāļa gaļas ēdieni”, izdevniecība whitebook.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes