Sastāvdaļas
- 1 iepakojums PF "Ķekava" maigo cāļa filejas gabaliņu
- 400 g kārtainās rauga mīklas
- 1 ola
- garšvielas, sezama sēkliņas vai rīvēts siers
- 8 koka irbulīši
Pagatavošana
- Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
- Gaļu sagriež vienādos kubiņos un uzdur uz koka irbulīšiem.
- Kārtaino mīklu atkausē un sagriež astoņās vienādās strēmelēs.
- Katru strēmeli ar rokām mazliet izstiepj garumā un, aiz viena gala pieturot, aptin apkārt gaļai.
- Iesmiņus apsmērē ar sakultu olu un kārto uz cepešpannas.
- Katru sagatavi pārkaisa ar iecienītām garšvielām, sezama sēkliņām vai rīvētu sieru.
- Cep cepeškrāsnī 20–25 minūtes.
- Var pasniegt gan siltus, gan aukstus.
Recepte no grāmatas „Cāļa gaļas ēdieni”, izdevniecība whitebook.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!