Burkānu mērce

Burkānu mērce Foto: Burkānu mērce

Sastāvdaļas

  • 200 g burkānu
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 sīpols
  • 40 g augu eļļas
  • 1/2 glāzes asās tomātu mērces
  • sāls
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • 1 glāze ūdens

Pagatavošana

  1. Burkānus, pētersīļa sakni sarīvē skaidiņās, sīpolu sasmalcina un sakarsēta eļļā izsautē mīkstu.
  2. Tad pielej aso tomātu mērci, pieliek sali.
  3. Kartupeļu cieti atšķaida ūdenī, pievieno mērcei, vāra 5 minūtes.
  4. Pasniedz ar zivīm, vārītu cūkgaļu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes