Burgeri ar vistas gaļu un skābā krējuma mērci

Burgeri ar vistas gaļu un skābā krējuma mērci Foto: Burgeri ar vistas gaļu un skābā krējuma mērci

Sastāvdaļas

  • 6 burgeru maizītes
  • lapu salāti
  • 2 gurķi
  • 300 g vistas filejas
  • 1 ola
  • rīvmaize
  • 150 g skābā krējuma
  • saišķītis pētersīļu
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež šķēlītēs, jo plānāk, jo labāk.
  2. Olu sakuļ, mērcē tajā vistas gaļu, tad apviļā rīvmaizē.
  3. Cep pannā, uz nelielas uguns, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  4. Lapu salātus noskalo, tad nosusina.
  5. Gurķus sagriež šķēlītēs.
  6. Gatavo skābā krējuma mērci - sakapā pētersīļus, pievieno skābajam krējumam, pieber sāli, piparus.
  7. Burgeru maizītes pārgriež uz pusēm, apgrauzdē pannā, bez taukvielām.
  8. Veido burgeru - liek lapu salātu, uzlej skābā krējuma mērci, liek gurķu šķēlītes.
  9. Ja vēlas, var likt tomātu šķēlītes.
  10. Virsū liek vistas gaļu, tad gurķu šķēlītes, lapu salātu, virsū liek otru burgeru maizīti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes