Sastāvdaļas
- 6 burgeru maizītes
- lapu salāti
- 2 gurķi
- 300 g vistas filejas
- 1 ola
- rīvmaize
- 150 g skābā krējuma
- saišķītis pētersīļu
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež šķēlītēs, jo plānāk, jo labāk.
- Olu sakuļ, mērcē tajā vistas gaļu, tad apviļā rīvmaizē.
- Cep pannā, uz nelielas uguns, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Lapu salātus noskalo, tad nosusina.
- Gurķus sagriež šķēlītēs.
- Gatavo skābā krējuma mērci - sakapā pētersīļus, pievieno skābajam krējumam, pieber sāli, piparus.
- Burgeru maizītes pārgriež uz pusēm, apgrauzdē pannā, bez taukvielām.
- Veido burgeru - liek lapu salātu, uzlej skābā krējuma mērci, liek gurķu šķēlītes.
- Ja vēlas, var likt tomātu šķēlītes.
- Virsū liek vistas gaļu, tad gurķu šķēlītes, lapu salātu, virsū liek otru burgeru maizīti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!