Bumbieru salāti ar vīnogām un riekstiem

Bumbieru salāti ar vīnogām un riekstiem Foto: Bumbieru salāti ar vīnogām un riekstiem

Sastāvdaļas

  • 500 g bumbieru
  • 200 g vīnogu
  • 1 citronu sula
  • 60 g cukura
  • vaniļas cukurs
  • kanēlis pēc garšas
  • riekstu kodoli rotāšanai

Pagatavošana

  1. Nomizotus bumbierus sagriež plānās šķēlītēs, apslaka ar citrona sulu, apkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli un ļauj ievilkties.
  2. Vīnogas pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus un pievieno bumbieriem.
  3. (Ja vīnogas ir lielākas, tās sagriež četrās daļās.)
  4. Salātus liek stikla traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstu kodoliem.
  5. Šos salātus pasniedz ar putukrējumu.

     

    Šiem augļu salātiem var pievienot arī kivi, plūmes vai citus augļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes