Sastāvdaļas
- 500 g bumbieru
- 200 g vīnogu
- 1 citronu sula
- 60 g cukura
- vaniļas cukurs
- kanēlis pēc garšas
- riekstu kodoli rotāšanai
Pagatavošana
- Nomizotus bumbierus sagriež plānās šķēlītēs, apslaka ar citrona sulu, apkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli un ļauj ievilkties.
- Vīnogas pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus un pievieno bumbieriem.
- (Ja vīnogas ir lielākas, tās sagriež četrās daļās.)
- Salātus liek stikla traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstu kodoliem.
- Šos salātus pasniedz ar putukrējumu.
Šiem augļu salātiem var pievienot arī kivi, plūmes vai citus augļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!