Buljons ar rīsiem

Buljons ar rīsiem Foto: Buljons ar rīsiem

Sastāvdaļas

  • 100 g liellopu (vistas, teļa) gaļas
  • 15 g rīsu
  • 10 g burkānu
  • 10 g kāļu
  • 10 g sīpolu
  • 500 g ūdens
  • zaļumi
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. No gaļas, dārzeņiem un ūdens izvāra buljonu un izkāš.
  2. Rīsus nomazgā un nelielā ūdens daudzumā vāra mīkstus, tad uz sieta notecina.
  3. Gatavus rīsus liek buljonā un uzvāra.
  4. Pasniedzot galdā, zupu pārkaisa ar nomazgātiem vārīta ūdenī nomazgātiem, sasmalcinātiem pētersīļu un diļļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes