Bulciņas ar šokolādi

Bulciņas ar šokolādi Foto: Bulciņas ar šokolādi

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes miltu
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 75 g sviesta
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 150 ml piena
  • 1 tējkarote sodas
  • 100 g piena šokolādes
  • baltās šokolādes tāfelīte pēc vēlēšanās

Pagatavošana

  1. Izsijātus miltus ieber dziļā bļodā, pieber sāli, cukuru, cepamo pulveri, sodu - samaisa. 
  2. Ņem aukstu sviestu, sagriež to mazos gabaliņos.
  3. Ar rokām samīca miltus un sviestu, pielej aukstu pienu, samīca mīklu.
  4. Mīklu izrullē, apmēram 5 mm biezumā, sagriež 12 gabalos.
  5. Uz katra gabala liek 2 piena šokolādes gabaliņus.
  6. Uzloka mīklas otru daļu virsū šokolādei, viegli aizspiež maliņas, liek uz ietaukotas plāts.
  7. Krāsni uzkarsē līdz 210 °C temperatūrai, cep 15-20 minūtes, jāskatās, lai nepiedeg!
  8. Karstām bulciņām, ja vēlas, pārlej izkausētu balto šokolādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes