Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 5 olas
- 1/2 glāze cukura
- 2/3 glāzes miltu
- 1 citrona miziņas
- šķipsniņa sāls
Krēmam:
- 500 g vājpiena biezpiena
- 1/2 glāze cukura
- 10 g želatīna
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo olu baltumus un šķipsniņu sāls.
- Pa vienam pievieno olu dzeltenumus, nepārtraucot putošanu.
- Tad, nepārtraucot putošanu, pievieno cukuru un miltus.
- Mīklu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
- Cep 180°C temperatūrā 20 - 25 minūtes.
- Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo biezpienu un cukuru.
- Želatīnu pārlej ar 1/2 glāzi ūdens, uzbriedina, tad izkausē, nedaudz atdzesē un pievieno biezpiena masai.
- Visu rūpīgi saputo un pārklāj pār biskvītu.
- Visu ievieto ledusskapī uz pāris stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!