Sastāvdaļas
- 2 glāzes miltu
- 1/4 glāzes augu eļļas
- 1/2 glāze piena
- 2 lielas olas
- 1/4 glāzes rīvēta Parmas siera
- 3/4 glāzes rīvēta Čedaras siera
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai.
- Traukā sajauc miltus un sāli.
- Katliņā uzkarsē eļļu un pienu, kad uzkarst, pievieno miltus ar sāli un kārtīgi samaisa.
- Noņem no uguns, atdzesē un pievieno pa vienai olai, ātri maisot.
- Samitrina rokas, paņem sieru un ar rokām samīca mīklu.
- No mīklas veido bumbiņas un cep cepeškrāsnī 20 minūtes.
- Pēc tam karstumu samazina līdz 150°C un cep vēl 15 - 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!