Sastāvdaļas
- 150 g tumšās šokolādes
- 150 g sviesta
- 180 g cukura
- 3 olas
- 120 g miltu
- 1 ēdamkarote kakao pulvera
- 1 maza citrona miziņa un sula
- 1 laima miziņa un sula
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Pagatavošana
- Lielā bļodā ber cukuru, pievieno rīvētu citrona un laima miziņu, samaisa un atstāj uz 30 minūtēm.
- Maisījumu būtu labi samīcīt ar rokām, lai labāk izdalās aromāts.
- Pievieno citrona un laima sulu, olas - kārtīgi samaisa.
- Šokolādi un sviestu izkausē karsta ūdens peldē, pievieno olu maisījumam.
- Pievieno miltus, kakao, cepamo pulveri - kārtīgi samaisa.
- Mīklu lej, ar sviestu ietaukotā un ar miltiem nokaisītā veidnē, cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
- Gataviem braunijiem viducis ir mazliet mitrs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!