Sastāvdaļas
- 1 sīpols
- 1.5 ēdamkarotes augu eļļas
- 300 g liesas jēra gaļas
- 150 g gaileņu
- 1 tējkarote ķimeņu
- 1 lauru lapa
- 3 kadiķogas
- 500 ml dārzeņu buljona
- 400 g kāpostu
- 200 g sarkano biešu
- 3 ēdamkarotes krējuma
Pagatavošana
- Sīpolus notīra, sagriež gredzenos un apsautē eļļā.
- Pievieno gabaliņos sagrieztu jēra gaļu, gailenes un visu kopā labi apcep. Pieliek ķimenes, lauru lapu un kadiķogas.
- Pārlej ar dārzeņu buljonu un uz lēnas uguns vāra apmēram 30 - 35 minūtes.
- Notīra un sīki sagriež kāpostus.
- Bieti nomizo un sagriež plānās sloksnītēs. Tad dārzeņus pievieno gaļai un katlam uzliek vāku. Uz lēnas uguns vāra vel 20 - 25 minūtes.
- Pasniedz ar skābo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!