Sastāvdaļas
- 200 g liellopu gaļas
- 200 g cūkgaļas
- 200 g vistas gaļas
- 2 bietes
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 50 g speķa
- 3-4 ķiploka daiviņas
- 1,5 ēdamkarptes tomātu pastas
- 2 ēdamkarotes etiķa
- 1 tējkarote miltu
- sāls, pipari, lauru lapas
- liellopu gaļa ar kaulu buljonam
Pagatavošana
- Liellopu gaļu ar kaulu liek vārīties buljonam.
- Bietes nomizo. sagriež salmiņos.
- Katlā ielej mazliet ūdens, pievieno etiķi un sautē bietes.
- Kad bietes ir gandrīz gatavas, pievieno tomātu pastu un turpina sautēt.
- Gaļu sagriež salmiņos.
- Sīpolu un burkānu sagriež gabaliņos, cep uz pannas, kamēr tie kļūst zeltaini, nobeigumā pievieno miltus, samaisa.
- Speķi sakapā un samīca kopā ar sakapātiem ķiplokiem.
- Podiņos liek visas sagatavotās zupas sastāvdaļas, pievieno garšvielas, uzlej buljonu.
- Podiņus liek sakarsētā krāsnī un izkarsē, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!