Borščs podiņos

Borščs podiņos Foto: Borščs podiņos

Sastāvdaļas

  • 200 g liellopu gaļas
  • 200 g cūkgaļas
  • 200 g vistas gaļas
  • 2 bietes
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 50 g speķa
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • 1,5 ēdamkarptes tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes etiķa
  • 1 tējkarote miltu
  • sāls, pipari, lauru lapas
  • liellopu gaļa ar kaulu buljonam

Pagatavošana

  1. Liellopu gaļu ar kaulu liek vārīties buljonam.
  2. Bietes nomizo. sagriež salmiņos.
  3. Katlā ielej mazliet ūdens, pievieno etiķi un sautē bietes.
  4. Kad bietes ir gandrīz gatavas, pievieno tomātu pastu un turpina sautēt.
  5. Gaļu sagriež salmiņos.
  6. Sīpolu un burkānu sagriež gabaliņos, cep uz pannas, kamēr tie kļūst zeltaini, nobeigumā pievieno miltus, samaisa.
  7. Speķi sakapā un samīca kopā ar sakapātiem ķiplokiem.
  8. Podiņos liek visas sagatavotās zupas sastāvdaļas, pievieno garšvielas, uzlej buljonu.
  9. Podiņus liek sakarsētā krāsnī un izkarsē, kamēr gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes