Biskvīts, kurš izdosies vienmēr

Biskvīts, kurš izdosies vienmēr Foto: Biskvīts, kurš izdosies vienmēr

Sastāvdaļas

  • 300 g sviesta
  • 350 g cukura
  • šķipsniņa sāls
  • 6 olas
  • 300 g miltu
  • 100 g kartupeļu cietes
  • 15 g cepamā pulvera
  • 100 ml trekna piena

Pagatavošana

  1. Sviestu ar cukuru un sāli, sakuļ gaisīgā masā.
  2. Turpinot kult, pa vienai piesit olas.
  3. Miltus samaisa ar kartupeļu cieti un cepamo pulveri.
  4. Miltu maisījumu, pamīšus ar pienu, pievieno olu masai.
  5. Veidnē ieklāj cepamo papīru, ietauko to ar sviestu.
  6. Lej mīklu, cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
  7. Gatavu biskvītu atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes