Biskvīta kūka ar iebiezināto pienu

Biskvīta kūka ar iebiezināto pienu Foto: Biskvīta kūka ar iebiezināto pienu

Sastāvdaļas

  • 1 bundža iebiezināta piena 
  • 1 ola 
  • 2 ēdamkarotes cukura 
  • cepamais pulveris 
  • 250 g miltu 
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera 

Pagatavošana

  1. Iebiezināto pienu sajaukt ar olu, pievienot cukuru un kārtīgi samaisīt. 
  2. Maisot pievienot miltus,cepamo pulveri un kakao. 
  3. Visu kārtīgi sakult. 
  4. Mīklai jābūt krējumu konsistencē, ja nepieciešams var pievienot mazliet ūdeni vai pienu. 
  5. Mīklu pārliet cepamajā formā un cept 200°C kamēr kļūst zeltaini brūna. 
  6. Šādu biskvītu var pārklāt ar glazūru vai krēmu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes