Biskvīta kūka ar apelsīniem

Biskvīta kūka ar apelsīniem Foto: Biskvīta kūka ar apelsīniem

Sastāvdaļas

  • 1 1/2 glāzes miltu
  • 1 1/2 glāzes cukura
  • 5 olas
  • 2 apelsīni
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas ar cukuru, pakāpeniski pievieno miltus un visu rūpīgi samaisa.
  2. Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā 1/3 mīklas.
  3. Apelsīnus nomizo un sagriež šķēlītēs, atbrīvo no sēklām.
  4. Daļu no apelsīnu šķēlītēm izkārto pār mīklu, pārlej 1/2 no atlikušās mīklas. Tad atkal izkārto apelsīnus un visu pārlej ar atlikušo mīklas daudzumu.
  5. Liek kūku cepties 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
  6. Kad kūka gatava, nedaudz atdzesē to un pārkaisa ar pūdercukuru.
  7. Ja vēlaties, pasniedzat ar vaniļas saldējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes