Sastāvdaļas
- 1 1/2 glāzes miltu
- 1 1/2 glāzes cukura
- 5 olas
- 2 apelsīni
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo olas ar cukuru, pakāpeniski pievieno miltus un visu rūpīgi samaisa.
- Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā 1/3 mīklas.
- Apelsīnus nomizo un sagriež šķēlītēs, atbrīvo no sēklām.
- Daļu no apelsīnu šķēlītēm izkārto pār mīklu, pārlej 1/2 no atlikušās mīklas. Tad atkal izkārto apelsīnus un visu pārlej ar atlikušo mīklas daudzumu.
- Liek kūku cepties 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
- Kad kūka gatava, nedaudz atdzesē to un pārkaisa ar pūdercukuru.
- Ja vēlaties, pasniedzat ar vaniļas saldējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!