Biezpiena vafeles „Zeltainās”

Biezpiena vafeles „Zeltainās” Foto: Biezpiena vafeles „Zeltainās”

Sastāvdaļas

  • 125 g liesa biezpiena
  • 60 g izkausēta sviesta
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 1 rīvēta citrona miziņa
  • 150 g miltu
  • 1/8 l piena
  • 3 olas

Pagatavošana

  1. Biezpienu samaisa ar izkausētu sviestu, pievieno cukuru un citrona miziņu.
  2. Pakāpeniski pievieno miltus un pienu, samaisa.
  3. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem, olu dzeltenumus pievieno mīklai.  
  4. Olu baltumus sakuļ ļoti stingrās putās un uzmanīgi iemaisa mīklā.
  5. Cep vafeles, vafeļu pannā, kamēr tās kļūst brūngani-zeltainas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes