Biezpiena un rīvētu kartupeļu sacepums

Biezpiena un rīvētu kartupeļu sacepums Foto: Biezpiena un rīvētu kartupeļu sacepums

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 400 g biezpiena
  • 100 g speķa
  • sāls

Pagatavošana

  1. Nomizotus kartupeļus sarīvē, ļauj nostāvēties, nolej sulu. 
  2. Kartupeļiem pievieno biezpienu un sāli, samaisa. 
  3. Speķi sagriež mazos gabaliņos un cep, kamēr sāk izdalīties tauki. 
  4. Pannu ieziež ar taukiem, uzliek sagatavoto masu, pārliek ar speķa gabaliņiem, pārlej ar taukiem. 
  5. Cepeškrāsnī mērenā siltumā cep 30 minūtes. 
  6. Gatavu sacepumu sagriež kvadrātveida gabalos. Pasniedz ar krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes