Sastāvdaļas
- 500 g biezpiena
- 1 glāze rīsu
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 1/2 glāzes rozīņu
- 3 olas
- 3 ēdamkarotes cukura
- sarīvēta citrona miziņa
- 1/2 glāzes iebiezināta piena
Pagatavošana
- Izvāra irdenu rīsu biezputru, pieliek 2 ēdamkarotes sviesta, vienu ēdamkaroti cukura un noskalotas rozīnes.
- Biezpienam pieliek 2 olas, atlikušo cukuru un citrona miziņu.
- Ar sviestu ieziestā veidnē liek kārtu rīsu biezputras, tad biezpiena masu un atkal kārtu rīsu biezputras.
- Pārziež ar olu, kas sakultu ar iebiezināto pienu, pārliek ar sviesta piciņām.
- Cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!