Biezpiena un kartupeļu bumbiņas

Biezpiena un kartupeļu bumbiņas Foto: Biezpiena un kartupeļu bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena
  • 400 g kartupeļu
  • 50 g sviesta
  • 1 ola
  • rīvmaize
  • pētersīļi
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • krējums
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, izvāra un pagatavo kartupeļu biezeni. Pievieno sviestu.
  2. Caur sietu izberž biezpienu un sajauc to ar kartupeļu biezeni.
  3. Pievieno olas, zaļumus, sāli, miltus.
  4. No iegūtās masas izveido bumbiņas, apviļā rīvmaizē un cep uz pannas eļļā.
  5. Pirms pasniegšanas apkaisa ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes