Sastāvdaļas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze miltu
- 1 glāze kefīra
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- 3 olas
Pildījumam:
- 400 g biezpiena
- 1 bundžiņa iebiezinātā piena
Pagatavošana
- Ar putojamo slotiņu saputo olas ar cukuru, tad pievieno cepamo pulveri un pakāpeniski miltus.
- Tad pievieno kefīru, eļļu un kakao pulveri, visu rūpīgi sajauc.
- Iegūto mīklu ielej kūkas formā tā, lai aizpildītu 1/3 formas.
- Biezpienu un iebiezināto pienu sajauc virtuves kombainā un klāj pār ieklāto mīklu.
- Tad pāri klāj atlikušo mīklas daudzumu un liek cepties 190°C temperatūrā 40 - 45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!