Biezpiena sacepums

Biezpiena sacepums Foto: Biezpiena sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 3 olas
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 6 ēdamkarotes mannā
  • 2 kaudzītes gaišo rozīņu
  • sāls
  • sviests veidnes ietaukošanai

Pagatavošana

  1. Olu baltumus sakuļ ar šķipsniņu sāls.
  2. Samaisa biezpienu, olu dzeltenumus, cukuru un 5 ēdamkarotes mannā.
  3. Pievieno olu baltumus, noskalotas un nosusinātas rozīnes, visu samaisa.
  4. Veidni ietauko ar sviestu, uzkaisa atlikušo mannā.
  5. Biezpiena masu lej veidnē.
  6. Cep 180 °C temperatūrā, sakarsētā krāsnī, 35-45 minūtes, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.
  7. Sacepumu pasniedz siltu, ar skābo krējumu, džemu vai medu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes