Sastāvdaļas
- 500 g biezpiena
- 3 olas
- 3 ēdamkarotes cukura
- 6 ēdamkarotes mannā
- 2 kaudzītes gaišo rozīņu
- sāls
- sviests veidnes ietaukošanai
Pagatavošana
- Olu baltumus sakuļ ar šķipsniņu sāls.
- Samaisa biezpienu, olu dzeltenumus, cukuru un 5 ēdamkarotes mannā.
- Pievieno olu baltumus, noskalotas un nosusinātas rozīnes, visu samaisa.
- Veidni ietauko ar sviestu, uzkaisa atlikušo mannā.
- Biezpiena masu lej veidnē.
- Cep 180 °C temperatūrā, sakarsētā krāsnī, 35-45 minūtes, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.
- Sacepumu pasniedz siltu, ar skābo krējumu, džemu vai medu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!